Z okazji Dnia Świętego Marcina, zapraszamy do Restauracji Quickstep w Hotelu Swing**** w Krakowie, gdzie w dniach 10-16 listopada 2025, czeka na Was wyjątkowe menu świętomarcińskie stworzone przez naszego Szefa Kuchni Macieja Glanowskiego.

To kulinarna podróż przez smaki jesieni, pełna harmonii i elegancji. Rozpoczną ją pierogi z gęsiną, otulone wędzoną śliwką i masłem szałwiowym. W roli głównej, wystąpi konfitowane udko z gęsi, podane z puree z sleera, karmelizowaną gruszką i wiśniowym demi-glace. To danie, które łączy tradycję z finezją współczesnej kuchni. Na zakończenie - migdałowy creme brulee z syropem klonowym, delikatny i aromatyczny akcent słodkiej przyjemności.
SPRAWDŹ MENU ŚWIĘTOMARCIŃSKIE TUTAJ
Zaproś Bliskich i świętuj Dzień Świętego Marcina w wyjątkowej atmosferze Hotelu Swing**** w Krakowie.

REZERWACJE

